zondag 11 december 2016

dekamarkt folder 39

Een compleet overzicht van de laatste verklaring Dekamarkt. Wat Dekamarkt actieve flyers deze week? Bekijk alle brochures online. Molenstraat Dekamarkt directory en op te slaan Twello uur.

De laatste verklaring Dekamarkt. Zoek aanbiedingen in kranten, tijdschriften Dekamarkt van de week en vind een open store. Dekamarkt prijs voor reclame, promoties, dekamarkt folder 39 aanbiedingen en interessante online Dekamarkt directory. Bekijk meer van de directory Dekamarkt en eventuele voorgesteld. U kunt ook de openingstijden Dekamarkt in uw omgeving.

Dekamarkt is een Nederlandse supermarkt retailer in het land. Dekamarkt Superunie lid van een organisatie die de aankoop van de Nederlandse supermarkten.
geschiedenis
Dekamarkt food verkopen in Velsen-Noord voor het eerst geopend in 1941 door Dirk opende zijn jas. In 1955, het eerste echte winkel in IJmuiden, waar beschikbaar vers brood, vlees en groenten dat geopend wordt. DekaMarkt voor het eerst in 1969, toen de naam werd kantoren in Zaandam. In 1986, het laatste tak in de naam van de Dekamarkt. supermarkt De term "zou Deka" kwam uit de naam van het begrijpen van vacht.

Dirk van den Broek aan - In 2001, het deel van de winkel Detailresult B.V. Wie hij werd vergezeld door andere Nederlandse winkelketens. Twee van hen hebben een samengevoegde naam al gegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten