donderdag 1 december 2016

hornbach folder tuinhuizen

hornbach folder tuinhuizen Hier vindt u een overzicht van alle projecten en de directory van het huidige thema we Hornbach brochures of download map van uw keuze te vinden! HORNBACH - online winkel DIY project.

HORNBACH brochures en informatie over de winkel. DIY brochures. Wat je bent de HORNBACH biedt deze week. HORNBACH winkels in de buurt. De nieuwste brochure brochures Hornbach. Zie aanbiedingen van deze week in de brochure en het vinden van een winkel openingstijden HORNBACH. Hornbach in Kerkrade | Brochures en de huidige kortingen

HORNBACH bouwmarkt keten aanbieden home improvement producten en doe-het-zelf is Duits. Vanaf maart 2014, 21% door Kyngfyshr, een bedrijf in het supermarkt Verenigd Koninkrijk, OOK haar B & Q en Castorama doe-keten was. Kingfisher verkocht haar belangen en de planning van de ontwikkeling van nieuwe markten die in rechtstreekse concurrentie met HORNBACH. Kingfisher uit zijn Brico Depot en Screwfix winkels in Roemeniƫ in Duitsland, waar HORNBACH gelanceerd operaties.

In het boekjaar 2007/2008 daalde de nettowinst met 24 procent tot 48 miljoen euro € nadat het bedrijf uitgegeven aan reclame en nieuwe winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten