dinsdag 6 december 2016

zeeman folder 12 november

Een compleet overzicht van de meest recente flyers Mariner. Sailor actieve flyer adverteren deze week? Alle brochures online. Sailor folder - Alle nieuwe aanbod van de winkel flyers matroos matroos matroos Nieuw-flyers folders. zeeman folder 12 november Zie aanbiedingen op zondag brochure en vond de Zeeman winkel openingstijden.

Zeeman online brochure. Bekijk de laatste directory Mariner en verliest meer aangeboden. Lees ook de openingstijden Zeeman winkel in uw buurt. Sailor - laatste promoties en brochures zeilers hier promo butler winkel zeeman Vertaal deze pagina kunt u de laatste promoties en brochures zeilers vinden.

Zeeman is een keten retailer met meer dan 1.250 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg.

De eerste winkel geopend maart 1967 door Jan Zeeman in Alphen aan den Rijn. Het is een soort supermarkt kleding en sloeg zo snel opende een tweede locatie. supermarkt Het distributiecentrum is gevestigd in Alphen aan den Rijn.

In 1999 januari Zeeman terug te trekken uit de dag-tot-dag management, dat in de handen van voormalig directeur Paul Schouwenaar Kijkshop kwam. Dit liet het bedrijf in september 2006, gevolgd door Bart Karis in januari 2007, maar de matroos is nog steeds eigenaar van het bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten