vrijdag 10 februari 2017

aldi folder week 33

Aldi (een afkorting van Albrecht Discount) is een internationaal opererende Duitse keten van discount-supermarkten, opgericht in 1946 in Essen (Noordrijn-Westfalen) door de broers Karl (1920-2014) en Theo Albrecht (1922-2010).

De Aldi folder en informatie over de winkel. Supermarkt folders. aldi folder week 33 Wat zijn de Aldi aanbiedingen deze week. Aldi winkels in de buurt. Alle actuele Aldi folders op Reclamefolder reclamefolder aldi folders Een compleet overzicht van de meest actuele Aldi folders. Welke Aldi reclamefolders zijn er deze week actief? Bekijk alle folders online. ALDI folder - Alle aanbiedingen uit de nieuwe ALDI folders

Aldi is bekend om zijn lage prijzen en beperkt assortiment. Het bestaat uit twee zelfstandige bedrijven, Aldi Nord (hoofdvestiging in Essen) en Aldi Süd (hoofdvestiging in Mülheim). In Nederland en België opereert Aldi Nord.

De Aldi-formule richt zich op het bieden van een beperkt assortiment, producten van hoogwaardige kwaliteit en lage prijzen. Het bedrijf probeert kosten te besparen door winkelpanden op goedkope locaties te huren of te kopen en deze sober in te richten. Er is geen muziek en veel producten blijven bijvoorbeeld in dozen liggen en worden niet in rekken gezet. Bovendien wordt er ook bespaard doordat kleinere leveranciers soms geheel of grotendeels van Aldi afhankelijk zijn, waardoor Aldi kan bedingen dat ze tegen lage prijzen goederen leveren.

De Aldi-Gruppe bezit wereldwijd zo'n 7600 filialen. reclamefolder online 4200 horen bij Aldi Nord en 3300 horen bij Aldi Süd. Experts schatten dat het totale bedrijf in 2003 een omzet van 23,5 miljard euro heeft behaald. Aldi is volledig eigendom van de familie Albrecht, er zijn geen andere aandeelhouders. Voor zijn overlijden in 2014 was Karl Albrecht volgens de Sunday Times Rich List 2014 de op twee na rijkste Europeaan met een eigen vermogen dat geschat werd op 35 miljard euro. Zijn broer Theo overleed in 2010.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten