maandag 13 februari 2017

dirk folder 7 juni

Dirk is een Nederlandse supermarktketen met 110 winkels die worden aangedreven door een groot aantal winkels in 2014 onder de naam en voornaam van de oprichter; Dirk van den Broek. Dochterondernemingen maken deel uit van de groep Detailresult. Volgens het bedrijfsleven conglomeraat ook Dirx apotheken apotheken, slijterijen Dirck III, D-reisbureaus en eet "D-vakantie." winkel richt zich op de lage prijzen van de producten. Het is gekoppeld aan de organisatie aankoop Superunie. De meeste filialen gevestigd in en rond de Randstad, met een aantal vestigingen in het oosten van het land. De hoofdvestiging bevindt zich in Zaandam.

Open de map Dirk week 51 nu online. Klik op de volgende map en de map direct op het computerscherm of smartphone. Directory Dirk 29 januari t / m 4 februari 2017 - Bijsluiter en Dirk online Dirk brochure geldig van 29.01 tot 2017/02/04. Dirk flyers en behandelt deze week om alle activiteiten, dirk folder 7 juni online reclame en promotie kijken naar deze week.

Dirk van den Broek (Amsterdam, 27 maart 1924) opende de zaak zuivel Mercatorplein in Amsterdam in 1942. In 1948, het geval van melkproducten omgezet in een supermarkt eerste. In 1953 opende hij de eerste supermarkt Bilderdijkstraat / Kinkerstraat hoek Amsterdam. Dan schakelt het bedrijf diverse restaurants, waaronder drie in Amsterdam genaamd "Dirck Dirckz" en eenvoudig restaurant in de buurt van Osdorpplein genaamd "Dirck III Eethuysje" fast food restaurant, toen nog "Proficiat Dick."

In 1972 heeft Dirk Van den Broeck de eerste supermarkt geopend in de formule, Digros in Katwijk. In hetzelfde jaar waren er 11 Dirk van den Broek supermarkt in Nederland. In 1973 nam Dirk van den Broek Alle 10 vestigingen Bas van der Heijden is er, plus supermarkt die vooral in en rond het kantoor in Rotterdam. Naam Bas van der Heijden alleen blijven bestaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten