maandag 13 februari 2017

jumbo eerbeek folder

Jumbo, de Nederlandse supermarktketen Jumbo Groep Holding BV, dat eigendom is van een trustkantoor afgewerkt Group Holding. Tussen de 2005 en 2012 "jumbo" is de tweede grootste retail-netwerk in Nederland te worden. Het werkt (met inbegrip van hoofdkantoren en distributiecentra), ongeveer 60.000 mensen per jaar 2017. jumbo eerbeek folder de organisatie groeide snel na de supermarktketen Super de Boer en C1000. kopen, maar ook eenlingen zoals Kingsalmarkt Amstelveen.

Jumbo, de Nederlandse supermarktketen Jumbo Groep Holding BV, die behoort tot de Stichting Administratiekantoor Van Eerd Groep.

Ikzelf en Anita Meurs begon 18 oktober 1979 in het voormalige kerkgebouw Lourdes Plaza 10 in Tilburg Jumbo supermarkten. De naam komt van een concurrent Jumbo Van Tilburg respecteert Torro. Jumbo oprichters zijn op zoek naar een naam die krachtiger was dan Torro (stier): Jumbo, de olifant. Torro recept wordt overgebracht naar de 90 Edah en Konmar. Afgestudeerd aan de oorspronkelijke voedsel groothandel, opgericht in 1921 in Veghel. In 1983, een groothandel kocht het recept en de Jumbo supermarkt in jezelf Lourdes Square en Anita Meurs. Reis snel dozijn zeer groot in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Alle aandelen nog steeds afhankelijk van de mate van de familie: Afgestudeerd aan Charles en zijn drie kinderen, supermarkt Frits van Eerd, Colette Cloosterman-of afgestudeerd en Monique Groenewoud-of EERd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten