maandag 13 februari 2017

lidl folder downloaden

Duitse keten Lidl discount supermarkt segment. Het bedrijf opereert veel in Europa, ongeveer 8000 winkels in meer dan 23 landen. Er zijn plannen om meer (Oost) Europese landen, de VS en Canada verder uit te breiden. Slaat alle door Lidl Stiftung & Co. KG, een Duitse commanditaire vennootschap. Het hoofdkantoor is gevestigd in Neckarsulm (Baden-Württemberg). Nederlandse kantoor is gevestigd in Huizen, de Belgische vestiging (Luxemburg inc.) lidl folder downloaden Coördineren van Merelbeke.

Mis nooit meer een deal met de digitale versie van onze brochure! Kijk nu eens naar hem. Lidl map - Bekijk alle Lidl reclamefolder biedt Lidl Lidl folder en informatie over de overname. Shop piloot. Wie is "Lidl aanbod deze week. Lidl winkel in de buurt.

Lidl werd opgericht groothandel Joseph Schwarz in 1930 onder de naam van Schwarz Lebensmittel-Sortimentsgroßhandlung. Schwarz ook in samenwerking met südfrüchte GROSSHANDEL Lidl & Co. Het was de eerste vrucht groothandel, maar na verloop van tijd werd het een food groothandel.

Toen Dieter Schwarz overnam van Joseph's vader - samen met Ludwig Lidl - gericht op de ontwikkeling van de discount-formaat. 1973 opende de eerste Lidl Ludwigshafen deuren. Voor winkels organisatie keek eerst Aldi formule. plus supermarkt Er zijn geen muzak en verkoopt een groot aantal producten dozen. Kaufland, Lidl zus hypermarktketens. Het is voornamelijk actief in Duitsland en Oost-Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten